Marknadsportalen i Uppsala kommun för lärare

Bor eller studerar du i Uppsala med omnejd och är intresserad av att starta eget företag så är du helt klart rätt ute. Uppsala kommun växer så det knakar bland entrepenörer just för att det finns en stor potential och en speciell anda i kommunen har Uppsala visat sig vara en bra hub för egenföretagare.

Oavsett om du vill skapa det nya inom tech eller om du vill driva en espresso-buss att ta med på olika event så är Uppsala platsen för dig och ditt företag. Den speciella ”Uppsala-andan” kommer från alla tusentals studenter som varje år fyller på med ny kraft och ny glöd i kommunen med nya och innovativa idéer för att lyfta kommunen och ta den i framkant gällande entreprenörskap.

Om du redan har företag eller vill veta vad det finns för företag i Uppsala kommun så är Uppsalas.se en hemsida du absolut bör ha koll på. Dom beskriver sig som: ”Marknadsportalen i Uppsala kommun för företagare och privatpersoner”. Här kan du som privatperson se vad det finns för utbud i Uppsala och du som egenföretagare kan lyfta fram ditt företag här så att privatpersoner vet om att du och ditt företag finns i Uppsala.

Är ditt företag lokalt baserat så är det såklart viktigt att de lokala invånarna vet om att du finns i staden för att de ska kunna hitta till dig. 

Kanske är du Lärare eller studerar till lärare och bedriver skolning hemma hos familjer i Uppsala kommun. Då är det väldigt relevant för dig att synas just här.